Zo doet u mee aan onze taartactie

Boeren zijn geweldig innovatief. Ze bedenken dagelijks nieuwe slimmigheden, die het werken efficiënter én leuker maken. Zonde om al die slimmigheden op het eigen boerenerf te houden. Toch? Door het gezonde boerenverstand te delen, gaan we er samen op vooruit!

Heeft u een goede tip om het werk gemakkelijker, leuker of effectiever te maken? Deel uw tip dan op de social media kanalen van Trouw Nutrition of op een van uw eigen social media kanalen met de hashtag #elketipeentaartwaard. Dat hoeft geen heel verhaal te zijn. Een korte omschrijving is voldoende. Bekijk bijvoorbeeld deze ingezonden tips maar eens.

Met uw tip helpt u collega-boeren vooruit. Als dank voor uw tip, ontvangt u van Trouw Nutrition een heerlijke slagroomtaart. Mmmm… Dat wordt smullen!

Zo werkt onze taartactie:

  1. Volg Trouw Nutrition op social media via Facebook, Instagram of Twitter.
  2. Deel uw tip* –het liefst met foto!- op (een van) deze social media kanalen of op uw eigen social media kanaal.
  3. De tip mag ‘groot’ (nieuw opfokprotocol) of ‘klein’ (anti-tochtplankje) zijn.
    Zolang het maar een tip is, waar een collega-boer wat aan heeft en die betrekking heeft op de boerderij / het boerenleven.
  4. BELANGRIJK: waar u uw tip ook plaatst, sluit uw tip af met de volgende hashtag: #elketipeentaartwaard
    (zo kunnen we uw tip traceren!)
  5. Na het plaatsen van de tip, nemen we contact met u op om de bezorging van de taart af te stemmen.

We zouden het leuk vinden als u een foto van uw taart op uw eigen social media kanaal plaatst!

*Voorwaarden taartactie: Om in aanmerking te komen voor de taartactie, dient u zelf (actief) boer te zijn. Maximaal 1 taart per maand en 3 taarten per jaar per boerenbedrijf. Met het plaatsen van de tip op onze social media kanalen, gaat u ermee akkoord, dat de tip ook op deze website geplaatst wordt.

Of stuur je tip rechtstreeks aan ons via onderstaand formulier.